2019. gada pavasari ieskandinājām ar Dizaina un garšas festivālu Arens salonā Decco centra kvartālā.
Mūsu tēma bija četras maņas: sagaršo, sadzirdi, saredzi, sajūti. Kāpēc? Jo virtuvi iespējams uztvert tik dažādi un tik krāšņi. Katrs mēs savā virtuvē novērtējam ko citu. Kādam tā būs svētdienas pankūku smarža, kādam tā būs vēsa un spēcīga akmens darba virsma, vēl kāds apbrīnos virtuves krāsu salikumu vai priecāsies par čaukstoņu uz pannas.
Pasākumu papildināja ne tikai tematiskas aktivitātes, bet arī Viesistaba šefpavāra Gata Grosberga meistarklase Gaggenau virtuvē. Šefpavārs gatavoja Āzijas Streetfood. Kāpēc tieši Āzijas? Jo Streetfood aizsākumi ir meklējami Āzijā. Runā, ka senajā Ķīnā Streetfood bija nabadzīgās tautas ēdiens, bet turīgie iedzīvotāji pa kluso sūtīja kalpus to iegādāties sev.