DIEVIETES NOSLĒPUMS VIRTUVĒ – pareiza tehnikas izvēle!
Nav noslēpums, ka gardi pagatavots ēdiens ir viena no cilvēka lielākajām baudām. Mūsdienās viena no aktualitātēm ir restorānu cienīgas maltītes mājas apstākļos. Pie šā brīža lielā informācijas daudzuma un tehnoloģiju attīstības ātruma tas ir kļuvis iespējams! It sevišķi, ja tiek izmantota tāda augstas klases un tehnoloģisko sasniegumu zīmolu tehnika kā Gaggenau, Neff un Bosch.
Par godu sieviešu dienai marta sākumā tika organizēti pasākumi, kuru laikā ikviena dāma varēja gūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par tik aktuālām tēmām kā vakuumēšana, tvaika cepeškrāsns un mikroviļņu krāsns. Tāpat sievietes tika lutinātas ar šedevriem 36. līnijas šefpavāra Laura Aleksejeva un Viesistabas šefpavāra Gata Grosberga vadībā.
TVAIKA CEPEŠKRĀSNIS
Tvaika cepeškrāsnis iedalās divos galvenajos tipos – pilnā un pievienotā tvaika cepeškrāsnis. Lai gan nosaukums mums rada iespaidu, ka tās ir māsas, patiesībā tās ir draudzenes. Abiem veidiem ir atšķirīgas funkcijas, līdz ar to pirms iegādes ir svarīgi saprast, kādam mērķim cepeškrāsns paredzēta. Pievienotā tvaika cepeškrāsnis paredzētas ēdienu pilnveidošanai, kam nepieciešama kraukšķīgāka garoziņa – cepeši, konditoreja u.c. Šādas cepeškrāsnis Arens salonā iespējams apskatīt no Neff un Bosch piedāvājuma. Savukārt pilnais tvaiks paredzēts sous-vide gatavošanai un tvaicēšanai, ko piedāvā zīmols Gaggenau.
VAKUUMĒŠANA
Gaggenau un Neff zīmoliem ir pieejami moderni risinājumi vakuumēšanai jeb vakuumēšanas atvilknes, kas palīdz dažādot ēdienkarti un dizainiski lieliski iekļaujas kopējā virtuves interjerā. Vakuumējot produktus mēs paātrinām marinēšanas produktus. Tādējādi mums nav jāgaida stundas vai dienas līdz ēdiens uzņem marinādi, tā vietā tas notiek dažu minūšu laikā. Tāpat vakuumējot produktus mēs varam tos pārvadāt, uzglabāt un saldēt, nezaudējot uzturvērtību un garšu. Ekskluzīvāku maltīšu cienītājiem vakuumēšana paver iespēju gatavot sous-vide tehnoloģijā jeb lēnās gatavošanas manierē.
CEPEŠKRĀSNS AR PIEVIENOTO MIKROVIĻŅU KRĀSNI
Laužot stereotipus, tehnikas zīmolu Gaggenau, Neff un Bosch vadītājs Kristaps Meija iepazīstināja ikvienu sievieti ar mikroviļņu cepeškrāsns priekšrocībām. Neff un Bosch zīmoliem ir pieejamas cepešrāsnis ar mikroviļņu funkciju – kamēr cepeškrāsns ēdienu gatavo no ārpuses, mikroviļņu funkcija ēdienu gatavo no iekšpuses. Līdz ar to ēdiena pagatavošanas laiku var būtiski samazināt. Piemēram, liela izmēra kartupeļu daiviņas 30-40 minūšu vietā iespējams pagatavot 12 minūtēs. Turklāt ēdiens saglabā savu garšu un uzturvērtību.
Izvēloties tehniku, svarīgi ir apzināties savas vēlmes un vēlamo rezultātu. Tam pievēršot uzmanību, ikviena no mums var gūt baudu gatavojot un darīt to kā dievete!
Izmanto iespēju saņemt bezmaksas konsultāciju pie Arens dizainera! Piesakies šeit!