Ģimeniska rosīšanās virtuvē uzbur īstu svētku noskaņu! Aicinām pagatavot bezē ruleti ANNAS PANNAS gaumē.

Sastāvdaļas

Ruletei:
4 olas baltumi
250g cukurs
1/2 tēj.k. Dr.Oetker vanilīna cukurs

Krēmam:
250g Mascarpone
100g saldais krejums
1-2 ēd.k. pūdercukurs
(pēc garšas)
ogas vai ievārījums

Pagatavošana

Krāsni sakarsē 180 grādus karstu. Bļodā puto olasbaltumus. Pamazām pievieno cukuru un puto līdz cukurs pilnībā izkusis.
Olbaltumu smērē uz cepamās pannas kas noklāta ar cepamo papīru. Izlīdzini to.

Liec cepties krāsnī uz 12 minūtēm, pēc tam pamazini temperatūru uz 160 grādiem un cep vēl 10 minūtes.
Pēc cepšanas bezē plāksnei uzreiz pārklāj pāri dvieli un ļauj atdzist, pēc tam apgriez otrādāk, ar cepamo papīru uz augšu.

Tikmēr pagatavo krēmu. Mascarponi samaisi kopā ar pūdercukuru un saldo krējumu. Saputo līdz izveidojies viendabīgs krēms.

Kad rulete atdzisusi, tai noņem cepamo papīru, pāri smērē krēmu, saber odziņas vai ievārijumu un rullē ciet. Pārber ar pūdercukuru.